Itt találsz meg minket:
2483 Gárdony, Tompa köz 4.
Nyitvatartásunk:
Kedd-szerda 8-21-ig

A nevem Schmidt Henry. A Napotthon vezető terapeutája vagyok. Hivatásomra nézve Természetgyógyász, Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, Sport- és gyógymasszőr, de ennél sokoldalúbb Egy-én.

Életfeladatomat, melynek része a masszázs is, sok tanulás, számtalan önmagamon végzett munka és ezekből következő tapasztalás hatására fogadtam el, így ez a hitvallás mára követendő elvekké összeolvadva irányítja mindennapjaimat, segítvén megteremteni önmagamban a külsö és belső, fent és lent, az Ember és természet harmóniáját. Segíthetek másoknak abban, hogy ezt a harmóniát ők is elérjék, rátalálhassanak saját útjukra és a masszázs segítségével megteremtsék a kapcsolatot lelkük és testi valójuk között.

Hogy minél magabiztosabban tudjam végezni hivatásomat, tudatosan választott képzéseken és a karma által utamba vezérelt tanítók vezérletével számos egyéb ismerettel bővítettem tudásomat. Ennek következtében jártas vagyok a gyógymasszázson kívül, a Svéd masszázsban, a Tradicionális Thai masszázsban (Thaiföld), az Ayurvéda masszázsban (India), a Hagyományos csontkovácsolásban és különböző terápiás jellegű kezelésekben, mint Dorn terápia, Breuss masszázs, Manuális terápia. Jártas vagyok a Védikus asztrológiában és a karakterológiában is. Mozgásterápiában a jóga, thai chi, csikung és különböző keleti harcművészetekben is jártas vagyok. Jelenleg a BHF jógamester szakának végzős hallgatója is vagyok.

Most pedig szeretném megosztani azt, hogyan gondolkodom a masszázzsal kapcsolatban.
Két irányból közelíthetünk a masszázs felé. Igyekszem tudatosítani, hogy ez az egészség megőrzésének egyik legkellemesebb módja, valamint a kialakult mozgásszervi betegségek kezelésének a hivatalos eszköze is. Tehát egyfelől a gyógyító hatását kell kiemelni, másfelől a lelki problémákkal küszködők, illetve a spirituális úton járók számára is pozitív előnyökkel jár számos masszázskezelés.

Itt szeretném leszögezni, sem a masszázskezelések, sem az olajok nem rendelkeznek erotikus tartalommal, bár a masszázs akárhonnan is nézzük, egy intim dolog. Ahol egy másik ember (többnyire idegen) 1 órán át simogat, érint a kezével és a testével. Ennek ellenére nálam a kezelések kizárólag egészségügyi, illetve relaxációs, önismereti célokat szolgálnak!

Számomra minden ember, minden test más és más, ezért bármely okból is van szükséged a masszázsra biztos, hogy személyre szabott és egyedi kezelést fogsz kapni. A masszázs mellett igény esetén segítek életmódbeli és mozgásbeli tanácsokkal is. Ezzel is támogatva céljaid elérését.

Ha hozzám fordulsz masszázskezelésért a következőkben biztos lehetsz:
- Mindig udvarias légkörbe, tisztaságba érkezel.
- Minden szakértelem és eszköz arra szolgál, hogy a teljes ellazulás bekövetkezzen.
- Figyelmes és rugalmas kiszolgálásban részesülsz majd.

Az elsődleges cél nem az, hogy mindenki eljöjjön egyszer, hanem az, hogy szeressen visszatérni hozzám és elérje azt a masszázs segítségével, hogy teste a lelkének méltó párja legyen.

Remélem ezzel a pár gondolattal felkeltettem érdeklődésed.
Ha kétségeid vannak a masszázzsal kapcsolatban, akkor gyere és tapasztald meg nálunk először jótékony hatását.
Ha gyakorlott masszázsrajongó vagy biztos, hogy tudsz új tapasztalatokat gyűjteni nálunk. Tégy próbára...

Köszönöm megtisztelő figyelmedet!
ÁldásOm
Schmidt Henry

ÁEEK nyílvántartási szám: 196100 (Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta /OKFŐ - Gyógymasszőr (52) /ETI